9th Edition Strategic Partners

Youni

Youni este platforma care își propune să democratizeze procesul de recrutare și să împuternicească agențiile internaționale pentru a ajuta studenții să se apropie de universitatea de vis. Oferim mediul în care universitățile, agenții și studenții se conectează și își gestionează cu ușurință rezultatele.

Find out more

9th Edition Partners

8th Edition Strategic Partners

General Dynamics

General Dynamics European Land Systems, cu sediul în Madrid, Spania, este o subsidiară a General Dynamics (NYSE: GD) și își desfășoară activitatea prin cinci puncte de lucru europene situate în Austria, Republica Cehă, Germania, Spania și Elveția. Cu aproximativ 2.200 de tehnicieni înalt calificați, companiile proiectează, produc și livrează sisteme de luptă terestră de talie globală, inclusiv vehicule cu roti, pe șenile și amfibii, sisteme de poduri și armamente, pentru clienții globali. In Romania, GDELS are un parteneriat cu Uzina Mecanica Bucuresti pentru productia locala a transportorului blindat Piranha 5 pentru armata romana.

Find out more

Uniapply

UniApply este platforma care își propune să democratizeze procesul de recrutare și să împuternicească agențiile internaționale pentru a ajuta studenții să se apropie de universitatea de vis. Oferim mediul în care universitățile, agenții și studenții se conectează și își gestionează cu ușurință rezultatele.

Find out more

Meet our 7th Edition sponsors

Arhi Design

Compania ARHI DESIGN are ca domeniu principal de activitate, productia si distributia unui vast sortiment de produse de papetarie si birotica, fiind al doilea producator de caiete din Romania.
ARHI DESIGN comercializeaza peste 2000 de articole, mai mult de jumatate produse in fabrica proprie si restul importate direct de la producatori de renume.

Find out more

Gloria Jean's Coffees

Gloria Jean's Coffees urmareste construirea unei familii unite, care serveste in mod constant cafea de cea mai buna calitate si ofera servicii exceptionale si personalizate intr-o atmosfera vibranta in cafenea.

Find out more

Metalic Shop

Metalic Shop isi propune sa aduca clientilor sai cea mai buna oferta la produsele pe care le comercializeaza, medalioane militare, medalioane pentru animale, accesorii metalice, statuete, signalistica, cadouri etc.
Metalic Shop are o gama mare de aparatura pentru realizarea personalizarilor si inscriptionarilor de unicate cat si personalizari si inscriptionari in serie.
Produsele sunt de calitate ridicata si cea mai mare parte din ele sunt fabricate in Romania dupa normele europene in fabrica Metalic Shop.
Aceste produse se pot cumpara direct de pe site-ul Metalic Shop sau prin intermediul Distribuitorilor.

Find out more

Stack Curier

StackCurier își propune să fie pentru clienți acel partener de cursă lungă,livrând, dincolo de coletele agreate, încredere și devotament.

StackCurier are mulți ani de experiență în domeniu, echipa fiind formată din unii dintre cei mai experimentați profesioniști din domeniul serviciilor de distribuție. Acesta este de altfel motivul pentru care au un ”know how” de invidiat cât și o dorință de a propune o abordare nouă, centrată pe client.

Pornit din dorința de a demonstra că serviciile de curierat pot fi cu adevărat îmbunătățite, StackCurier înseamnă în acest moment asumarea tuturor termenelor, disponibilitatea către proiecte noi și un client service ireproșabil, principalul element care diferențiază compania de întreaga piață de curierat din România.

Find out more

Sticker Mania

Find out more