Warning – this article is only available in Romanian. 
La inceput, organizarea conferintei Bucharest Model NATO si obtinerea sponsorilor necesari pareau imposibile. Insa, alaturi de Hygienium, am dovedit ca acest ‘imposibil’ poate fi combatut. Am fost incredibil de fericiti ca aceasta firma bine cunoscuta a fost deschisa la o colaborare pentru a opta editie a evenimentului nostru.

Angajatii Hygienium au un set de valori bine stabilit si suntem onorati ca am putut impartasi cu ei aceste valori pe parcursul colaborarii. Am avut parte de un parteneriat bazat pe incredere si integritate, cu ajutorul caruia am putut imbunatati experienta si chiar schimba destinele participantilor la aceasta editie a conferintei. Ne bucuram nespus de mult ca Hygienium a dorit sa ne fie partener si sa ne ofere dezinfectant pentru a asigura protectia participantilor nostri pe parcursul zilelor de dezbateri academice din cadrul BMNATO. 

Considerand faptul ca suntem in continuare intr-o pandemie, unul dintre sfaturile cele mai importante date de medici specialisti este dezinfectarea constanta. Datorita parteneriatului nostru cu Hygienium putem proteja participantii conferintei, garantandu-le dezinfectant de inalta calitate.

Din nou, ne bucuram ca am putut colabora cu prilejul organizarii celei de a opta editie a Bucharest Model NATO si speram ca vom avea parte si de viitoare parteneriate caracterizate prin excelenta si inovatie. Hygienium, voi ati fost ajutorul indispensabil de care aveam nevoie, vom fi mereu recunoscatori pentru ca ati crezut in noi si pentru ca am reusit impreuna sa imbunatatim experienta participantilor la a opta editie BMNATO.